Újabb játékost honosíthat az MLSZ

Marco Rossi szövetségi kapitány a mai sajtótájékoztatón kitért a magyar gyökerekkel rendelkező, külföldön játszó játékosokra is.

Az olasz edző a kerethirdető sajtótájékoztatón elmondta, hogy mindenkit figyelnek külföldön, bárki szóba jöhet. Jelenleg három játékos honosítására van komoly esély, Dárdai Márton, a szlovéniai Laci Zsiga , és az angol Callum Styles szerepel a nevek között. Elsőtől Marco Rossi válaszra vár, míg másodiknál jogi nehézségek állnak fenn, a legmegoldhatóbb az angol másodosztályú Barnsleyt erősítő 21 éves Styles lehet.

Callum Styles Angliában, Buryben született, nagyszülei révén rendelkezik magyar és ukrán gyökerekkel is. Korábban ő maga elmondta, hogy számára mindegy, melyik válogatottat erősíti, nagy álma valósulna meg, ha pályára léphetne valamelyik nemzeti csapatban. Az előző szezonban elképesztő teljesítményt nyújtott, 50 tétmeccsen 5 gól és 4 assziszt fűzödött a nevéhez, nem is maradt el az elismerés, csapata legjobb fiataljának választották meg. Idei mérlege 10 meccs, 1-1 találat és gólpassz. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük