Nem szakadt ki a gólzsák Rómában

Hiába volt több próbálkozás egy összességében remek második játékrészben, nem született gól az AS Roma – Napoli mérkőzésén.

Az első félidő passzív játékot hozott mindkét csapattól. Tammy Abraham ápolásra szorult a 25. percben, majd nem sokkal később a játékrész legnagyobb helyzetét is kialakította. Azonban az AS Roma angol csatára nem tudta gólra váltani a próbálkozását. Lorenzo Insigne többször is próbálkozott lövéssel percekkel a vége előtt, de gólt egyik kísérlete se ért el.

A második játékrész elején Victor Osimhen egy kihagyhatatlan helyzettel találta szembe magát, de közbe vetődött Gianluca Mancini. Az AS Roma védője a kapufának csapódott, aminek következményeképpen fájlalta a lábát, de a játékot folytatni tudta.

Ezután a fővárosiak több helyzettel is szórakoztatták a nézőket, de találatot egyikből se tudtak jegyezni. Pellegrini jelentős szerepet vállalt ezeknek a helyzeteknek a kialakításában, láthatóan húzóembere volt csapatának. Mancini a 71. percben egy szabadrúgást követően 5 méterről bólintott a kapu mellé. Ekkorra már kijelenthetően jobban játszott az AS Roma.

A 81. percben a hazaiak vezetőedzőjének, José Mourinhonak a viselkedését elégelte meg a játékvezető és második sárga lappal állította ki a kispadról. Csapata mondhatni megzavarodott, hátul a védelem csínybe adta a labdát, amiből kis híján gól született.

Kép: archyde.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük