Nagy arányú győzelmet aratott a Ferencváros

8-3-as győzelmet aratott a remekül felkészült Ferencváros a fiatalokkal felálló Aramis csapatát a Férfi Futsal NB I. 13. fordulójának szerdára halasztott mérkőzésén. 

Az áttörést Bognár Bence hozta meg aki a 13. percben megszerezte a vezetést, erre két percen belül Sáhó Kristóf válaszolt. Az első félidő utolsó percében Hosszú Ádám kétszer is eredményes volt: előbb egy akciójátékot követően került hozzá a labda és célozta meg a kaput, majd a vendégek hatodik halmozott szabálytalanságát követően kisbüntetőt végezhetett el a hazai csapat, melyet könnyű szerrel értékesített, így 3-1-es hazai vezetéssel vonultak szünetre a felek.

A második játékrészből mindössze 8 másodperc kellett a Fradinak, a kezdőrúgást követően Hosszú beadására Rábold Richárd érkezett. Néhány perccel később Horváth Szabolcs és Büki Baltazár is betalált. 6-2

A 35. percben jött a vendég szépítés: Jenei Krisztián 13 meccs után talált be először Aramis színekben, ez ma kétszer is eredményes volt a találkozón, azonban a második találatát megelőzte Rábold gólja és Fekete Róbert kisbüntetője. 8-3

A lefújást követően biztossá vált, hogy a vendégek az alsóházban lesznek majd érdekeltek, ez nincs másképp a Ferencvárosnál sem: utóbbinak 11, előbbinek pedig 15 pontja van.