Két alapemberével is hosszabbított a Ferencváros

Ihor Haratin és Lasha Dvali is szerződést hosszabbított a bajnok FTC-vel, miután a klub élt az opciós jogával – írja a fradi.hu.

Haratin 2018 decemberében igazolt a fővárosba, az ukrán játékos hamar kulcsemberré nőtte ki magát a kilencedik kerületben, már a 2018/2019-es idényben 14 alkalommal lépett pályára, így tagja volt a 30. bajnoki címet nyert együttesnek. A következő évben 44-szer jutott lehetőséghez zöld-fehér szerelésben, az Európa-liga csoportkörben is meghatározó volt a játékával Haratin. Majd az idei szezonban, eddig 35-ször számított rá Szerhij Rebrov vezetőedző, a 14-es számban futballozó játékos pedig a Bajnokok Ligája csoportkörében is bemutatkozhatott, sőt a Barcelona elleni idegenbeli találkozón még gólt is szerzett büntetőből.  

Dvali szintén a 2018/2019-es szezon téli átigazolási időszakában érkezett a Ferencvároshoz, eddig 53-szor ölthette magára a Fradi szerelést. A ballábas középső védő játszhatott az NB1-ben, a Magyar Kupában, az Európa-ligában, valamint a Bajnokok Ligája csoportkörében is.

Mindkét játékos FTC-vel kötött szerződése egy évvel hosszabbodott meg. 

forrás: fradi.hu