Futsal MK: Közeleg a Final4!

A Férfi Futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását tartották meg a mai nappal (2020.12.03), ahol a csapatok a koronavírus miatt csak online lehettek jelen. 

Hat élvonalbeli és két másodosztályú csapat volt érdekelt a sorsoláson, ahol a következő párosítások alakultak ki:

NYÍRGYULAJ KSE – HALADÁS VSE

A két csapatra nagy utazás vár, ugyan is az egyik legkeletibb csapat a legnyugatibb csapattal fog játszani. A Hali tartozik az esélyesebbek közé, mivel vezetik az NB1-et, míg ellenfelük csak az utolsó helyen tartózkodik.

ÚJPEST RFC-220 VOLT – REAC-SISE

A szomszéd kerületi csapatok szurkolói köztudottan jó viszonyt ápolnak, így egy jó hangulatú mérkőzésre lehet számítani. A REAC eddig hiába vette jól az akadályokat, most az NB1-es lila-fehérek megállást parancsolhatnak.

KISTARCSAI VSC – BALATON BÚTOR FC VESZPRÉM

Az NB2-es Kistarcsa hiába van jó formában és verte meg 6:1-re A Tihanyi FC csapatát, amivel bekerültek a legjobb 8-ba, most az NB1 3. helyén álló Veszprém komoly falatnak ígérkezik számukra.

MVFC-BERETTYÓÚJFALU – FTC-FISHER KLÍMA

A Berettyóújfalu, a tavalyi kupadöntő másik finalistája kapta ellenfélként a Ferencváros csapatát, a keletiek számítanak favoritnak a mérkőzésen, hiszen míg ők másodikok, addig a Fradi csak az utolsó előtti helyen van.

A 2 mérkőzéses párharcok, már csak a következő évben lesznek megrendezve. Az első meccs hivatalos játéknapja január 6. szerda, míg a visszavágókat január 20-án, szerdán rendezik.

 

forrás: futsalhungary.hu