SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Iheanacho 2024 nyaráig hosszabbított a Leicester Cityvel

2 min read

A Leicester City támadója, Kelechi Iheanacho 2024 nyaráig meghosszabbította a szerződését a csapattal. A nigériai játékos kétségtelenül a pályafutása egyik legjobb szakaszában van, ugyanis az elmúlt négy találkozóján hétszer volt eredményes, többek között emiatt is megérdemelten vehette át a március hónap legjobb játékosának járó díjat a Premier League-ben.

Ihenacho 2017 augusztusában hagyta el a Manchester Cityt a Leicester City kedvéért. A váltás nagyon bejött neki, hiszen ameddig korábbi csapatánál többnyire epizódszerep jutott neki, addig a Leicester színeiben remek teljesítményt nyújt mérkőzésről-mérkőzésre. Ezt az is bizonyítja, hogy minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzésen 32 gólt szerzett, ezek közül 12-öt ebben a szezonban.

“Nem tudom kifejezni, milyen jól érzem magam itt. Izgatott és boldog vagyok. Nagyszerű pillanat ez számomra, és örülök, hogy a Leicester City új szerződést kínált nekem.”

“Nem volt könnyű alkalmazkodni, de nagyon sok ember van itt, akik kedvesek, és akikkel könnyen együtt lehet dolgozni. Jó szándékú játékosok, és jól érzik magukat, illetve mindig szívesen látják az új arcokat.”

“Nagyon jó itt lenni. Olyanok vagyunk, mint egy család. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és remélhetőleg még sok évig itt maradhatok. ” – mondta.

Forrás, kép forrása: lcfc.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük