SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Mégse vonul vissza az évtized legjobbja?

2 min read

(kép: gyorietokc.hu)

A kisalfold.hu értesülései szerint hatalmas fordulat következhet be Eduarda Amorim pályafutásában. A brazil balátlövő mégse a Győrtől vonulna vissza.

Izgalmas napokat élnek meg a győri szurkolók, mivel nagy erőkkel zajlik a jövő évi keret kialakítása. A kispadról Dany Gábor távozása biztos, ugyanakkor még nem jelentették be hivatalosan az új edző érkezését. Dézsi Csaba András polgármester szerint Ambros Martin térhet vissza, aki korábban négyszer nyert BL-t a csapattal. A jobbátlövőknél távozni fog Amanda Kurtovic és Kürthi Laura is, a helyüket Ryu Eun Hee és Jelena Despotovic veszik át. Puhalák Szidónia szerepét Schatzl Nadine fogja betölteni, Eduarda Amorimét pedig Háfra Noémi. A két hete megjelenített képen a beállósoknál két kérdőjelet találhatunk. Kari Brattset marad, de Beatrice Edwige esetében ez nem biztos. A francia szerződése nyárig érvényes, ha nem hosszabbít, akkor Rosztov lehet a következő állomás. A portál értesülései szerint a svéd válogatott Linn Blöhm érkezhet a vonalra.

Eduarda Amorim esetében az a váratlan, hogy az orosz sztárcsapatnál folytathatja tovább a karrierjét. Nehéz lenne őt 12 év kisalföldi szereplés után máshol elképzelni, főleg egy nagy riválisnál. Ez hatalmas érvágás lenne a csapatnak és a szurkolóknak is.

Egyelőre nincs hivatalos bejelentés, ezért várjuk a további fejleményeket. Az évtized legjobbjának megválasztott “Duda” jelenleg sérült, a Fradi elleni rangadón nem lépett pályára.

forrás: kisalfold.hu