SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Broch: Ha szükség van rám visszatérek a válogatotthoz is

2 min read

Yvette Broch ismét élvezi a kézilabdát és újra szeretné magára ölteni a címeres mezt.

Nem sokkal azután, hogy újra edzésbe állt Emmanual Mayonnade megkérdezte tőle szeretne-e a Metz együtteséhez csatlakozni, így két és fél év pihenő után Broch újra pályára lépett. A holland kézilabdázó azt sem zárja ki, hogy visszatérjen a nemzeti csapat keretébe.

„Ha Mayonnade úgy gondolja, hogy segíteni tudok hazám válogatottján, szívesen állok rendelkezésre” – kezdte Broch. „Amikor először megkérdezte szeretnék-e csatlakozni a metzi csapathoz azt hittem nem állok készen. Mindenki sokkal erősebb és gyorsabb volt nálam, de bennem volt az az érzés, hogy újra szeretnék játszani, mert nagyon élvezem a kézilabdát. Amíg jegeltem az aktív pályafutásom, addig az izmaimmal sem foglalkoztam, szóval ez a legnagyobb hátrányom az többiekkel szemben, ezért nagyon távolinak érzem a válogatott szintet. De ahogy említettem; ha szükségesnek érzik a segítségem szíves örömest öltöm magamra a nemzeti mezt.”

Yvette Broch 2018-ban jelentette be, hogy túlterheltnek érzi magát ezért szünetet szeretne tartani a karrierjében, ez a bejelentése az egész kézilabdás társadalmat meglepően érte. Broch 2015 és 2018 között a Győri Audi ETO KC játékosa volt, ahol két Bajnokok Ligája trófeát is bezsebelt a három bajnoki arany és két Magyar-Kupa elsőség mellé.

forrás: nos.nl
fotó: pinterest.com


Tetszenek a cikkeink? Támogasd a SportDömpert a Patreon oldalon keresztül!
Tudsz egyszeri támogatást választani, de lehetsz előfizetőnk is. Kártyával vagy Paypallal is tudsz adományozni.
Számodra egy kávé ára, számunkra a jövő! Köszönünk minden támogatást hűséges Dömperek.
Tudjátok, mi Szállítjuk amit kell! 😉

SportDömper támogatóvá válok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük