SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Ennyibe kerülnek a jegyek a Fradi BL meccseire

3 min read

Már holnap elindul a jegyértékesítés a Ferencváros hazai Bajnokok Ligája mérkőzéseire. Először a bérletesek, majd a szurkolói kártyával rendelkezők válthatják meg belépőiket.

A Bajnokok Ligája főtábláján az FTC a G csoportban kapott helyet, a Juventus, a Barcelona és a Dinamo Kijev mellett. A három hazai mérkőzés közül egy a Groupama Arénában, míg kettő a Puskás Arénában kerül megrendezésre.

A belépők értékesítése október 19-én (hétfőn) kezdődik és öt szakaszban történik majd. A kettő illetve három találkozóra szóló bérleteket 3 árkategóriákba sorolták. A két mérkőzésre szóló belépők a két Puskás Arénában megrendezésre kerülő összecsapásra szólnak.

Hétfőn tíz órától csak azok a bérletesek vásárolhatják meg a három mérkőzésre szóló jegyeiket, akik megújított szezonbérlettel rendelkeznek, és tavasszal (a koronavírus okozta zárt kapus mérkőzések miatt) nem kértek visszatérítést. A bérletesek továbbá 40%-os engedményt kapnak, így a három meccse szóló legolcsóbb jegy 30.000, míg a legdrágább 72.000 forintba kerül.

A második szakaszban, október 21., szerda 10.00-től azok a bérletesek juthatnak hozzá a három mérkőzésre szóló jegyekhez, akik az első szakaszban nem voltak érintettek, és még a sorsolás előtt megváltották bérleteiket. A kedvezmény rájuk is ugyanúgy vonatkozik.

A harmadik szakasz csütörtökön kezdődik, október 22. 10.00-től következnek a szurkolói kártyások, illetve azok akik már a sorsolás után váltottak bérletet. Ekkor szintén három mérkőzésre lehet belépőt vásárolni, de már kedvezmény nélkül, a legolcsóbb (3.kategóriás) jegy 50.000Ft, a legdrágább (1. kategóriás) pedig 120.000 Ft.

A negyedik és ötödik szakaszban a két mérkőzésre szóló belépők válthatók meg, a bérletesek október 23.-tól vehetnek jegyet itt is ugyanúgy 40% kedvezménnyel. A bérlettel nem rendelkező szurkolói kártyások pedig 25.-től vásárolhatnak két mérkőzésre szóló jegyet.

A fent leírtakat a következő ábra kiválóan összefoglalja:

Forrás: Fradi.hu

A Fradi BL meccsei (vastagon a hazai mérkőzések):

1.Forduló (október 20., kedd):

21.00.: FC Barcelona – FERENCVÁROS

2.Forduló (október 28., szerda, Groupama Aréna):

21.00.: FERENCVÁROS – Dinamo Kijev

3.Forduló (november 4., szerda, Puskás Aréna):

21.00.: FERENCVÁROS – Juventus

4.Forduló (november 24., kedd):

21.00.: Juventus – FERENCVÁROS

5.Forduló (december 2., szerda, Puskás Aréna):

21.00.: FERENCVÁROS – FC Barcelona

6. Forduló (december 8., kedd):

21.00.: Dinamo Kijev – FERENCVÁROS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük