SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Hozta a kötelezőt a Veszprém

2 min read

Szerda este a Celje együttesét fogadta a Telekom Veszprém a Férfi Kézilabda BL 4. fordulójában. A magyarok hibátlanok, míg a szlovének pont nélkül álltak.

Telekom Veszprém-Celje Pivovarna Lasko 39-24 (18-11)

Már a mérkőzés elején stabil előnyre tettek szert a hazaiak, a vendégek nehezen tudták lekövetni a gyors játékot. A 25.percben Matic Groselj kapott azonnali pirosat, miután szándékos ütést követett el. A “sárgák” ezután technikai hibákat követtek el, így héttel fordultak a szünetre.

A második játékresz elején magasabb fokozatra kapcsoltak az “Építők”, így egyre jobban nyílt ki az olló. Hiába egy 5 perces veszprémi gólcsend, egyáltalán nem befolyásolta a találkozó forgatókönyvét. Végül 15 lett közte a különbség, így a magyar bajnok megtartotta hibátlan mérlegét, míg a szlovének első pontjaira várni kell. A legeredményesebb a vesztes oldalon szereplő Gal Marguc volt, aki hétszer talált be. A győzteseknél Andreas Nilsson 6 gólját emelhetjük ki.

Rossz hír a hazaiak számára, hogy Daniil Shishkarev porcsérülést szenvedett, ezért műteni kell, várhatoán 1 hónap kihagyás vár rá.

További eredmények:

Aalborg-Nantes 32-24 (16-9)

Kielce-Meskov Breszt 34-27 (18-11)

Barcelona-PPD Zagreb 45-27 (24-13)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük