SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Hyundai: A maximumot akarjuk nyújtani

1 min read

Visszatérnek a Hyundai-ok a WTCR mezőnyébe a bojkottált német versenyhétvége után, Gabriele Rizzo a BRC alakulat csapatvezetője a terveiről mesélt a Szlovák nagydíj előtt.

Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini kénytelen volt kihagyni a Nordschleife-i futamot, mivel a Hyundai Motorsport jogtalannak tartotta az autóikra kiszabott BoP csomagot, így visszamondták a nevezésüket a német versenyről. Most hétvégén már ott lesznek a rajtrácson Norbiék és meg akarják mutatni az i30-ban rejlő lehetőségeket.

„Örülünk, hogy újra visszatérhetünk a pályára” – kezdte Rizzo. „Reméljük, hogy meg tudjuk mutatni az autóban lévő teljesítményt és tempót. Itt a Slovakia Ringen mindig erős hétvégéket zártunk, bízunk benne most sem lesz ez másképp. Így a szezon feléhez közeledve minden pontra szükségünk van, mind az időmérőn, mind a futamon egyaránt.”

Joggal bizakodhat a csapatfőnök, Michelisz 2018-ban meg tudta nyerni a 3. futamot, míg a kvalifikáción és a versenyen futott leggyorsabb kör Tarquini nevéhez fűződik. Nicky Catsburg pedig, tavaly egy Hyundai-al szerezte meg a pole pozíciót; szóval minden adott egy sikeres hétvégéhez a koreai gyártónál.

forrás: fiawtcr.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük