SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Emlékeztek még Róbert Mak-ra?

2 min read

A Fradi új igazolása az 58-szoros szlovák válogatott, Róbert Mak. Szerintem sok magyar focirajongó emlékszik még rá, hiszen pályára lépett a Groupama Arénában a Magyarország-Szlovákia EB-selejtezőn. Sőt mi több, ő szerezte a szlovákok vezető találatát. Ugye ez a mérkőzés több dologról is emlékezetes marad, például a Fekete Sereg élén álló Mátyás királyról, a különleges vendégszektorról, vagy éppen a vendég gólszerzők mezcsókolgatásáról.

Choreografia maďarských fanúšikov.

 

Róbert Mak szabadon megszerezhető futballistaként érkezik majd az Üllői útra. Ez év március 28.-án a török Konyaspor megvált a pozsonyi születésű szélsőtől, mivel a koronavírus következtében megállt a sportélet az egész világon. Sajnos Mak már azelőtt sem játszott csúcsformában, ezért a Zenit engedélyezte kölcsönjátékát a görögországi PAOK-ban. Visszatértével még melegítette a szentpétervári kispadot egy ideig, hogy aztán ingyen igazolhasson Konyába.

Miért éppen őt nézte ki magának a Fradi? Nem kellett átigazolási pénzt fizetni érte, ez mindenképpen pozitív, de már fél éve nem volt csapata, az nem túl jó előjel. Túl nagy kockázatot a zöld-fehérek nem vállalnak, ha nem válik be egyszerűen továbbállhat…

 

1 thought on “Emlékeztek még Róbert Mak-ra?

  1. Mindegy mit csinál,csak hozza a pénzt a Fradinak!Egyébként ezek a szlovákok,románok,stb már mind igy vannak nevelve,magyarul ami a történelmüket illeti,FÉLRE!!!!!A szlovák történelemtanitás szerint kétféle Magyarország létezett,az egyik “Uhersko”ami szerintük a honfoglalás idején a “morva szlovák államhoz” csatlakozott,ezzel nincs bajuk,a mostani Magyarországot viszont utáljákNem hiszem hogy ez a Robert Mak /Mák Róbert/,sem tud magyarul,csak játsszák a hülyét mint például a román Chirikes /Kerekes/,ő is kikérte magának a magyar származást és azt hogy tudna magyarul,stb!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük