SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Bagnaia és Crutchlow is indulhat Misanoban

1 min read

Zöld utat kapott a csütörtöki orvosi vizsgálat után, a Pramac Racing és az LCR Honda versenyzője, ezzel már majdnem teljes a MOTOGP mezőnye.

Francesco Bagnaia még Brnoban esett egy hatalmasat, ami következménye sípcsonttörés lett a jobb lábában, ezért ki kellett hagynia a cseh valamint a két osztrák nagydíjat is. Az olasz nagyon örül, hogy újra motorra ülhet és elmondta, hatalmas inspiráció ez számára, hogy teheti mindenzt hazai nagydíján.

Cal Crutchlow még a spanyol nagydíj hétvégén bukott, ekkor tört el a jobb kezében a kéztőcsont, viszont mivel erőltetett menetben volt a MOTOGP mezőnye csak most, pár nappal ezelőtt operálták meg a brittet. Crutchlow a csütörtöki média napon elmondta, hogy folyamatosan vizesedik a keze a műtét óta, az első szabadedzésen meglátja milyen állapotban érzi magát és ennek tudatában folytatja majd a hétvége többi részét.

Rengeteg sérülés és durva bukás jellemzi idén a király kategóriát, a címvédő Marc Marquez visszatérésére a hírek szerint két hónapot kell várni, őt felkarcsont törés hátráltatja.

Forrás: motogp.com