SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Hazai Öltöző: Hitelesen, őszintén, lazán

2 min read
Hazai Öltöző

A Hazai öltözőben Mórádi Zsolt tízszeres kick-box világbajnok volt Bányász Árpád (balra) és dr. Elbert Gábor vendége

Már unod, hogy folyton csak ismétlések mennek a tévében? Szükséged lenne egy kis sportos tartalomra, amely végre a lényegről beszél? Akkor a Hazai Öltözőt pont neked találták ki!

A koronavírus közvetett hatására egyre több sporttal foglalkozó podcasttel találkozhatunk, köztük a DömperCast is elindult néhány héttel ezelőtt (a következő adást holnap (05.01.) 15 órától lehet követni Facebook-oldalunkon). A jobbnál jobb felvételek azonban nem csupán március közepe óta találhatóak meg az interneten, már a járvány előtt is komoly szakmai munka folyt a témán belül.

Kisebb kutatás és egy kedves ismerős révén találtam rá a Hazai Öltöző munkásságára, mely kissé eltér a megszokottól. A szakmaiság és a hitelesség mellett ugyanis valóban sikerült kialakítani azt a fesztelenséget, biztonságos környezetet, melyben a sportágak képviselői kibontakozhatnak, őszintén beszélhetnek egy-egy történés hátteréről, “levetkőzve” a mindennapi formaságokat: pont úgy, ahogyan az egy hazai öltözőben szokás.

A beszélgetés két állandó szereplője dr. Elbert Gábor, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa, sportvezető és Bányász Árpád, a Rádió 1 és a Retro Rádió jól ismert hangja. Kettejük 20 éves ismeretsége tavaly novemberben vezetett oda, hogy közös műsor indítására adják a fejüket. Az azóta eltelt időszakban 14 adás született, kivétel nélkül a hazai sport ismert és elismert alakjaival beszélgettek, a műsorra jellemző nyitottsággal.

Az aktualitások mellett rengeteg szó esik a kulisszatitkokról, melyekről egy átlagszurkoló nagyon keveset tudhat. A podcast célkitűzésében nemcsak a legkedveltebb sportágak, hanem olyan területek is szóba kerülnek, mint a szabadidősport, az utánpótlás vagy akár a nem olimpiai sportágak. A kéthetente megjelenő újabb adások itt és itt érhetőek el.

 


Tetszenek a cikkeink? Támogasd a SportDömpert a Patreon oldalon keresztül!
Tudsz egyszeri támogatást választani, de lehetsz előfizetőnk is. Kártyával vagy Paypallal is tudsz adományozni.
Számodra egy kávé ára, számunkra a jövő! Köszönünk minden támogatást hűséges Dömperek.
Tudjátok, mi Szállítjuk amit kell! 😉

SportDömper támogatóvá válok!

2 thoughts on “Hazai Öltöző: Hitelesen, őszintén, lazán

  1. Visszajelzés: MOB: Töretlen bizalom

Comments are closed.