SportDömper

~ Friss sporthírek magyarul!~

Más úton védhet címet a Siófok!

2 min read
(Kép: ehfcl.com)

(Kép: ehfcl.com)

A koronavírus az európai kézilabda versenynaptárát is borította, ám az olimpia elhalasztásával az EHF alternatívát talált a kupasorozatok és a válogatott mérkőzések lebonyolítására.

Férfi BL

A csoportkör véget ért, a nyolcaddöntőben a Szeged ellenfele a Vardar, míg a Veszprémé a Wisla Plock lesz. A negyeddöntőben a Kiel meg  Barcelona vannak ott a csoportelsőségüknek köszönhetően. Az új időpontok ezek lennének: nyolcaddöntők (06.03.-04. és 06.-07.), negyeddöntők (06.24.-25. és 27.-28.), Final4 (Köln, 08.22.-23.)

Férfi EHF-Kupa

Jelenleg a csoportkör első négy fordulóján vagyunk túl, ebből még kettő van hátra. A Tatabánya csoportja harmadik helyén áll 4 ponttal. A La Rioja idegenben, míg a Füchse Berlin hazai pályán vár a Bányászra. A csoportkörök utolsó két fordulóját június első hetében rendeznének meg. A negyeddöntőkre 06.24.-28., a Final4-ra pedig 08.29.-30. kerülne sor Berlinben.

Női BL

A középdöntők befejeződtek, a negyeddöntőben CSM Bukarest-Győr párharc lenne. Ezt a párharcot a többivel együtt 06.17.-21. között kellene lebonyolítani. A Final4 Budapesten lenne 09.05.-06.-án.

Női EHF-Kupa

Az elődöntők párharcai következnének, Odense-Siófok és Herning-Podravka párosításokkal. Itt azonban-az eddigivel szemben eltérő-lebonyolítással fejeznének be a sorozatot. 06.20.-21.-én semleges pályán rendeznének Final4-t, amelyre eddig nem volt példa.

Válogatott mérkőzések

Női válogatottunk számára négy Eb-selejtező van hátra, kétszer Montenegró, egyszer-egyszer Litvánia meg Olaszország lenne az ellenfelük. Ezeket a selejtezőket 06.03.-07. között egyetlen helyszínen bonyolítanának le. A férfi nemzeti csapatra egy Vb-selejtező párharc vár, az ellenfelünk a Románia-Bosznia párharc továbbjutója lenne. Az első kört 06.17.-21. között, míg a másodikat 07.01.-05. között rendeznének meg, utóbbiban lenne érdekelt a magyar válogatott.

A további változások jogát az EHF fenntartja.


Tetszenek a cikkeink? Támogasd a SportDömpert a Patreon oldalon keresztül!
Tudsz egyszeri támogatást választani, de lehetsz előfizetőnk is. Kártyával vagy Paypallal is tudsz adományozni.
Számodra egy kávé ára, számunkra a jövő! Köszönünk minden támogatást hűséges Dömperek.
Tudjátok, mi Szállítjuk amit kell! 😉

SportDömper támogatóvá válok!

2 thoughts on “Más úton védhet címet a Siófok!

Comments are closed.