Hét perc alatt rendezte le BL ellenfelét az FTC

Gól nélküli első félidő után, a második játékrészben szűk 10 perc alatt hármat lőtt a magyar bajnok, így kényelmes előnnyel várhatja a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének visszavágóját.

Nagy várakozás előzte meg a találkozót a szurkolók körében, a ferencvárosi Green Monsters szurkolói csoport „inváziót” hirdetett a mérkőzésre, ahol szép számmal jelentek meg zöld-fehér szimpatizánsok.

Az összecsapást a vendég együttes kezdte jobban, egy les góllal vetették észre magukat és hívták fel a figyelmet arra, hogy nem feltartott kezekkel érkeztek a Groupama Arénába. Válaszként érkezett is három veszélyes Fradi támadás, azonban Uzuniék csak kapufáig jutottak el. Az első felvonásban, az FTC passzolt többet, ennek megfelelően a labdabirtoklás is az ő javukra billent, de gólt nem sikerült bepasszírozniuk az ellenfél kapujába.

A fordulás után, sem változott a mérkőzés képe, a Ferencváros járatta a labdát a Prishtina pedig a kontratámadásokra rendezkedett be, majd a 70. percben tört meg a jég. Egy jobb oldali beadás után Tokmac érkezett tökéletes ütembe és szerezte meg csapata vezető találatát. Az albánok olyannyira megtörni látszottak, hogy 3 perccel később Mmaee talált a kapujukba, majd egy szabadrúgás után Blazic volt jó helyen és állította be a találkozó végeredményét.

A játékképében nem volt benne a meggyőző FTC győzelem, hiszen csak kereste az arculatát a magyar együttes, de idény elején egy 3-0-ás győzelmet alig kell megmagyaráznia Peter Stögernek.